Gabiausi gimnazijos mokiniai Vilniuje

  • Paskelbta: 2023-06-14
  • Kategorija: Išvyka

Birželio 14 d. olimpiadų ir konkursų nugalėtojai dalyvavo gimnazijos direktoriaus organizuojamoje išvykoje į Vilnių. Kelionės metu jie turėjo galimybę aplankyti modernias Vilniaus TECH laboratorijas ir Gamybos inovacijų slėnį, pasivaikščioti istoriniu Vilniaus centru.
Atsinaujinusios Vilniaus TECH laboratorijų patalpos duris atvėrė tik šiais metais. Ten mokiniai susipažino su mechanikos, elektronikos, transporto inžinerijos fakultetų moksline veikla, išvydo brangią įrangą, galėjo patys išbandyti studentų sukurtus įrenginius. 
Ne mažiau gimnazistus sužavėjo ir Gamybos inovacijų slėnis. Įmonių atstovai itin įdomiai pasakojo apie dabartines veiklas, ateities planus, demonstravo darbo įrangą, atsakė į visus smalsių mokinių užduodamus klausimus.
Džiugu, kad šiais metais konkursų nugalėtojų skaičius rekordinis, ir kad jie toliau skatinami garsinti gimnaziją mieste, šalyje bei užsienyje.
Dėkojame direktoriui Raimondui Dambrauskui, lydinčioms mokytojoms Irmai Tvarijonienei, Jolantai Jurevičiūtei, Violetai Devindonienei ir gimnazijos valgyklos darbuotojoms už skanėstus kelionės metu.

Autorius:
Deimantė Juknevičiūtė, IIIc kl.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos