Karjeros pamoka 13-tai klasei

Balandžio 18 d. Juozo Balčikonio gimnazijoje malonu buvo sulaukti kolegų panevėžiečių.
Panevėžio švietimo centro inicijuotame gerosios patirties renginyje  – pamokoje – improvizacijoje „Karjeros pasirinkimas mokykloje. Kaip mokiniui padėti apsispręsti?“ karjeros mokytoja metodininkė kartu su karjeros specialistais ir klasių vadovais ne tik peržvelgė svarbiausius ugdymo karjerai tikslus šiuolaikinėje mokykloje, prisiminė mokinių karjeros kompetencijų ugdymo svarbą, bet ir piešė, linksmai diskutavo.
Pamokoje dalyvavo mokytojai iš 5-osios, Vytauto Mikalausko menų, Juozo Miltinio gimnazijų bei „Vyturio“ ir Rožyno progimnazijų.

Svečių atsiliepimai:
*Esu nauja karjeros specialistė, tai tikrai sužinojau labai daug naudingos informacijos, naujų idėjų pamokoms. Ačiū.
*Išsinešu giedrą nuotaiką, šypseną, paskatinimą veikti, užduočių pavyzdžius.
*Tikrai vertinga patirtis. Ypatingai vertingi karjeros planavimo pamokų pavyzdžiai. Panaudosiu ir internetinius puslapius pamokose.
*Žavėjausi ir „baltai“ pavydėjau Jūsų talentui viešai kalbėti. Mokate sudominti, įtraukti pabandyti veikti. Po Jūsų pamokos būtinai išbandysiu keletą veiklų (žaidimų, metodų ir t.t.). Ačiū už įdomų, šmaikštų ir labai naudingą seminarą! Sėkmės!
*Patiko energija, žavinga, motyvuojanti lektorė. Tiko pateikta, pristatyta informacija, užduotys, galimos veiklos klasės valandėlių metu. Sudėti visi akcentai apie amžiaus grupes, kompetencijas, karjeros ugdymą. *Nuoširdus ačiū už naudingai praleistą laiką!
Viskas labai patiko. Ačiū.
*Ir teorinė dalis, ir praktinių užduočių pavyzdžiai labai informatyvūs ir naudingi. Ačiū Tau. Žaviuosi. Mokausi.
*Viskas naudinga – praktinės, teorinės žinios. Į Jūsų paskaitas/mokymus manęs nereikia „stumti“.


 

Nuotraukos:
Giedrė Valaitienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos